La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo
- Autores
- Albizzati, Carlos M.
- Año de publicación
- 1939
- Idioma
- español castellano
- Tipo de recurso
- artículo
- Estado
- versión publicada
- Descripción
- La détermination de la rélation S/N pour estimer la capacité pa- nifiable de la farine du blé, d’accord aux résultats obtenus, je la considere inefficace, et pourtant insubstituible á la preuve biologique de la .panification, ce qui met en évidence la calité de pan obtenu.
The determination of S/N relation to value the bread-making capacity of wheat flour, according to the attained results, I consider it inefficacious and by that unsubstitutible to the biologival panifi- cation proof; that is what demonstrates the quality of the bread obtained and its digestibility.
Die Bestimmung der S/N Relation um die brotbildende Fae- higkeit der Weizenmehle werten zu koennen, ist, gemaess meiner erhaltenen Resultate unzureichend und somit ungeeignet die biologische Probe der Brotbildungwelche die Eigenschaften und die Verdaulichkeit des erhaltenen Brotes bezeugt-zu verdraengen.
Facultad de Ciencias Médicas - Materia
-
Química
Azufre
Trigo
Panificados - Nivel de accesibilidad
- acceso abierto
- Condiciones de uso
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
- Repositorio
- Institución
- Universidad Nacional de La Plata
- OAI Identificador
- oai:sedici.unlp.edu.ar:10915/166167
Ver los metadatos del registro completo
id |
SEDICI_1ac815dc06f0736a543c674fc6da4563 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:sedici.unlp.edu.ar:10915/166167 |
network_acronym_str |
SEDICI |
repository_id_str |
1329 |
network_name_str |
SEDICI (UNLP) |
spelling |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigoLa rélation S/N et la calité panifiable des farines du bléThe S/N relation and the bread-making of wheat flourDie S/N Relation und die brotbildende Qualitaet der WeizenmehleAlbizzati, Carlos M.QuímicaAzufreTrigoPanificadosLa détermination de la rélation S/N pour estimer la capacité pa- nifiable de la farine du blé, d’accord aux résultats obtenus, je la considere inefficace, et pourtant insubstituible á la preuve biologique de la .panification, ce qui met en évidence la calité de pan obtenu.The determination of S/N relation to value the bread-making capacity of wheat flour, according to the attained results, I consider it inefficacious and by that unsubstitutible to the biologival panifi- cation proof; that is what demonstrates the quality of the bread obtained and its digestibility.Die Bestimmung der S/N Relation um die brotbildende Fae- higkeit der Weizenmehle werten zu koennen, ist, gemaess meiner erhaltenen Resultate unzureichend und somit ungeeignet die biologische Probe der Brotbildungwelche die Eigenschaften und die Verdaulichkeit des erhaltenen Brotes bezeugt-zu verdraengen.Facultad de Ciencias Médicas1939info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionArticulohttp://purl.org/coar/resource_type/c_6501info:ar-repo/semantics/articuloapplication/pdf43-51http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/166167spainfo:eu-repo/semantics/openAccesshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)reponame:SEDICI (UNLP)instname:Universidad Nacional de La Platainstacron:UNLP2025-09-29T11:44:06Zoai:sedici.unlp.edu.ar:10915/166167Institucionalhttp://sedici.unlp.edu.ar/Universidad públicaNo correspondehttp://sedici.unlp.edu.ar/oai/snrdalira@sedici.unlp.edu.arArgentinaNo correspondeNo correspondeNo correspondeopendoar:13292025-09-29 11:44:06.748SEDICI (UNLP) - Universidad Nacional de La Platafalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo La rélation S/N et la calité panifiable des farines du blé The S/N relation and the bread-making of wheat flour Die S/N Relation und die brotbildende Qualitaet der Weizenmehle |
title |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
spellingShingle |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo Albizzati, Carlos M. Química Azufre Trigo Panificados |
title_short |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
title_full |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
title_fullStr |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
title_full_unstemmed |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
title_sort |
La relación S/N y la calidad panificable de las harinas de trigo |
dc.creator.none.fl_str_mv |
Albizzati, Carlos M. |
author |
Albizzati, Carlos M. |
author_facet |
Albizzati, Carlos M. |
author_role |
author |
dc.subject.none.fl_str_mv |
Química Azufre Trigo Panificados |
topic |
Química Azufre Trigo Panificados |
dc.description.none.fl_txt_mv |
La détermination de la rélation S/N pour estimer la capacité pa- nifiable de la farine du blé, d’accord aux résultats obtenus, je la considere inefficace, et pourtant insubstituible á la preuve biologique de la .panification, ce qui met en évidence la calité de pan obtenu. The determination of S/N relation to value the bread-making capacity of wheat flour, according to the attained results, I consider it inefficacious and by that unsubstitutible to the biologival panifi- cation proof; that is what demonstrates the quality of the bread obtained and its digestibility. Die Bestimmung der S/N Relation um die brotbildende Fae- higkeit der Weizenmehle werten zu koennen, ist, gemaess meiner erhaltenen Resultate unzureichend und somit ungeeignet die biologische Probe der Brotbildungwelche die Eigenschaften und die Verdaulichkeit des erhaltenen Brotes bezeugt-zu verdraengen. Facultad de Ciencias Médicas |
description |
La détermination de la rélation S/N pour estimer la capacité pa- nifiable de la farine du blé, d’accord aux résultats obtenus, je la considere inefficace, et pourtant insubstituible á la preuve biologique de la .panification, ce qui met en évidence la calité de pan obtenu. |
publishDate |
1939 |
dc.date.none.fl_str_mv |
1939 |
dc.type.none.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion Articulo http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 info:ar-repo/semantics/articulo |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.none.fl_str_mv |
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/166167 |
url |
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/166167 |
dc.language.none.fl_str_mv |
spa |
language |
spa |
dc.rights.none.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
rights_invalid_str_mv |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf 43-51 |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:SEDICI (UNLP) instname:Universidad Nacional de La Plata instacron:UNLP |
reponame_str |
SEDICI (UNLP) |
collection |
SEDICI (UNLP) |
instname_str |
Universidad Nacional de La Plata |
instacron_str |
UNLP |
institution |
UNLP |
repository.name.fl_str_mv |
SEDICI (UNLP) - Universidad Nacional de La Plata |
repository.mail.fl_str_mv |
alira@sedici.unlp.edu.ar |
_version_ |
1844616308677672960 |
score |
13.070432 |