Consumption of vegetables as a health factor

Autores
Castagnino, Ana María; Díaz, K. E.; Rosini, María Belén
Año de publicación
2023
Idioma
inglés
Tipo de recurso
artículo
Estado
versión publicada
Descripción
Fil: Castagnino, Ana María. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina
Fil: Castagnino, Ana María. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentina
Fil: Díaz, K. E. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina
Fil: Rosini, María Belén. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina
Fil: Rosini, María Belén. Comisión de Investigaciones Científicas. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología; Argentina
Fil: Rosini, María Belén. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología
Introduction: The consumption of vegetables as food, in a broad sense (including fruits, medicinal herbs and condiments, among other edible vegetables), is fundamental for their nutritional value and their disease-preventive effect. The objective of this note is to provide an overview of the importance of the production and consumption of a diversity of Intensive Vegetable Productions of Healthy Food, in order to promote the “Empowerment” of the population and the generation of pro-sumers (producers - consumers) and entrepreneurs.
Fuente
Horticulture International Journal. 2023, 7(4)
Materia
ALIMENTACION
PREVENCION DE ENFERMEDADES
ESPECIES VEGETALES
FRUTAS
ALIMENTOS SANOS
PRODUCCION ALIMENTARIA
CONSUMIDORES
Nivel de accesibilidad
acceso abierto
Condiciones de uso
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Repositorio
Repositorio Institucional (UCA)
Institución
Pontificia Universidad Católica Argentina
OAI Identificador
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