Biopreservation of poultry feed with probiotic microorganisms

Autores
Londero, Alejandra; Abraham, Analia Graciela; Garrote, Graciela Liliana
Año de publicación
2014
Idioma
francés
Tipo de recurso
artículo
Estado
versión publicada
Descripción
Fungi are naturally present in poultry feed and unsuitable storage conditions on hatcheries, such as poor ventilation, high temperature or high humidity, can lead to their rapid proliferation. Fungal contamination adversely affects feed quality through physical damage, alteration of its nutritive value or/and toxins production.
Fil: Londero, Alejandra. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
Fil: Abraham, Analia Graciela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
Fil: Garrote, Graciela Liliana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico la Plata. Centro de Investigaciones en Criotecnología de Alimentos (i); Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina
Materia
Poultry
Probiotic
Fungi
Biopreservation
Nivel de accesibilidad
acceso abierto
Condiciones de uso
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
Repositorio
CONICET Digital (CONICET)
Institución
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
OAI Identificador
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