Bouzo, C. A., Lavanderos Becerra, D. M., Ceccoli, G., & Gariglio, N. F. (2015). Coeficiente fototermal del melón y su relación con la concentración de azucares en los frutos = Photothermal quotient in melon and its relationship with the fruits sugar concentration. Web
Citación estilo ChicagoBouzo, Carlos Alberto, Débora María Lavanderos Becerra, Gabriel Ceccoli, and Norberto Francisco Gariglio. Coeficiente Fototermal Del Melón Y Su Relación Con La Concentración De Azucares En Los Frutos = Photothermal Quotient in Melon and Its Relationship With the Fruits Sugar Concentration. 2015.
Cita MLABouzo, Carlos Alberto, Débora María Lavanderos Becerra, Gabriel Ceccoli, and Norberto Francisco Gariglio. Coeficiente Fototermal Del Melón Y Su Relación Con La Concentración De Azucares En Los Frutos = Photothermal Quotient in Melon and Its Relationship With the Fruits Sugar Concentration. 2015.