Martínez, S., Garbi, M., Morelli, G., Argerich, C. A., Pacheco, R. M., & Puch, L. I. (2016). Aplicación de reguladores auxínicos: Efecto sobre el cuajado de fruto en tomate para consumo fresco = Application of auxin regulators: effect on fruit set in tomatoes for fresh market. Web
Citación estilo ChicagoMartínez, Susana, Mariana Garbi, Gabriela Morelli, Cosme Alberto Argerich, Roberto Matias Pacheco, and Lilia Isabel Puch. Aplicación De Reguladores Auxínicos: Efecto Sobre El Cuajado De Fruto En Tomate Para Consumo Fresco = Application of Auxin Regulators: Effect On Fruit Set in Tomatoes for Fresh Market. 2016.
Cita MLAMartínez, Susana, et al. Aplicación De Reguladores Auxínicos: Efecto Sobre El Cuajado De Fruto En Tomate Para Consumo Fresco = Application of Auxin Regulators: Effect On Fruit Set in Tomatoes for Fresh Market. 2016.