Gómez Castro, M. L., Larregain, C. C., Moreyra, F., Insaurralde Bordón, F. N., Aguerre, R. J., Coscarello, E. N., & García, P. T. (2019). Efecto de la variedad de centeno, cultivado en la Argentina, en el contenido de fibras y proteínas = The effects of the rye variety, cultivated in Argentine, on the fiber and protein content. Web
Citación estilo ChicagoGómez Castro, María Laura, Claudia Cecilia Larregain, Federico Moreyra, Florencia Noemí Insaurralde Bordón, Roberto Jorge Aguerre, Ethel Noemi Coscarello, and Pilar Teresa García. Efecto De La Variedad De Centeno, Cultivado En La Argentina, En El Contenido De Fibras Y Proteínas = The Effects of the Rye Variety, Cultivated in Argentine, On the Fiber and Protein Content. 2019.
Cita MLAGómez Castro, María Laura, et al. Efecto De La Variedad De Centeno, Cultivado En La Argentina, En El Contenido De Fibras Y Proteínas = The Effects of the Rye Variety, Cultivated in Argentine, On the Fiber and Protein Content. 2019.