Panozzo, M. G., Zapata, L. M., Biolatto, A., Araujo, S. R., & Federico, F. J. (2022). Efecto de la cantidad de nuez prensada en la calidad y rendimiento de obtención de aceite de nuez pecán Starking [Carya illinoinensis (Wangenh.) K.Koch] = Effect of the amount pressed nut on the quality and yield of obtaining Starking pecan oil [Carya illinoinensis (Wangenh.) K.Koch]. Web
Citación estilo ChicagoPanozzo, Marina Graciela, Luz Marina Zapata, Andrea Biolatto, Santiago Ruben Araujo, and Francisco Javier Federico. Efecto De La Cantidad De Nuez Prensada En La Calidad Y Rendimiento De Obtención De Aceite De Nuez Pecán Starking [Carya Illinoinensis (Wangenh.) K.Koch] = Effect of the Amount Pressed Nut On the Quality and Yield of Obtaining Starking Pecan Oil [Carya Illinoinensis (Wangenh.) K.Koch]. 2022.
Cita MLAPanozzo, Marina Graciela, et al. Efecto De La Cantidad De Nuez Prensada En La Calidad Y Rendimiento De Obtención De Aceite De Nuez Pecán Starking [Carya Illinoinensis (Wangenh.) K.Koch] = Effect of the Amount Pressed Nut On the Quality and Yield of Obtaining Starking Pecan Oil [Carya Illinoinensis (Wangenh.) K.Koch]. 2022.