Kucseva, C. D., Rebak, G. I., Ynsaurralde Rivolta, A. E., & Balbuena, O. (2025). Efecto del uso de glicerol en la calidad de carne de novillos cruza cebú por Hereford engordados a corral – Sobre las características fisicoquímicas del músculo Longissimus dorsi = Effect of the use of glycerol on the meat quality of steers crosses Zebu with Hereford fattened in feedlot. Physicochemical characteristics of steak. Web
Citación estilo ChicagoKucseva, Cesar Daniel, Gladis Isabel Rebak, Amanda Eugenia Ynsaurralde Rivolta, and Osvaldo Balbuena. Efecto Del Uso De Glicerol En La Calidad De Carne De Novillos Cruza Cebú Por Hereford Engordados a Corral – Sobre Las Características Fisicoquímicas Del Músculo Longissimus Dorsi = Effect of the Use of Glycerol On the Meat Quality of Steers Crosses Zebu With Hereford Fattened in Feedlot. Physicochemical Characteristics of Steak. 2025.
Cita MLAKucseva, Cesar Daniel, Gladis Isabel Rebak, Amanda Eugenia Ynsaurralde Rivolta, and Osvaldo Balbuena. Efecto Del Uso De Glicerol En La Calidad De Carne De Novillos Cruza Cebú Por Hereford Engordados a Corral – Sobre Las Características Fisicoquímicas Del Músculo Longissimus Dorsi = Effect of the Use of Glycerol On the Meat Quality of Steers Crosses Zebu With Hereford Fattened in Feedlot. Physicochemical Characteristics of Steak. 2025.