Garitta, L. V., Gugole Ottaviano, M. F., Arce, S., Cardinal, P., Budde, C. O., Gabilondo, J., & Sosa, M. (2024). Características sensoriales y fisicoquímicas que limitan la aceptabilidad de duraznos de San Pedro, Buenos Aires = Sensory and physicochemical characteristics that limit acceptability of the peaches from San Pedro, Buenos Aires. Web
Citación estilo ChicagoGaritta, Lorena Verónica, María Fernanda Gugole Ottaviano, Soledad Arce, Paula Cardinal, Claudio Olaf Budde, Julieta Gabilondo, and Miriam Sosa. Características Sensoriales Y Fisicoquímicas Que Limitan La Aceptabilidad De Duraznos De San Pedro, Buenos Aires = Sensory and Physicochemical Characteristics That Limit Acceptability of the Peaches From San Pedro, Buenos Aires. 2024.
Cita MLAGaritta, Lorena Verónica, et al. Características Sensoriales Y Fisicoquímicas Que Limitan La Aceptabilidad De Duraznos De San Pedro, Buenos Aires = Sensory and Physicochemical Characteristics That Limit Acceptability of the Peaches From San Pedro, Buenos Aires. 2024.