Fungi aliquot paulistani - Spegazzini, Carlos (1908)
Quum Ataulfus Usterius, Scholae Polytechnicae Paulistanae magister praeclarus, de morbis nonnullis plantarun earum regionum me consuleret et specimina sat numerosa mitteret, mycetes plurimos magna pro parte adhuc indescriptos multosque mirabiles inveni atque eos publici juri faceré utile censeo. Detectori sedula gratulor et collectiones ampliores spero.