Una Europa que ja anem fent - Galdón, Amalia (2005)
Així, doncs, dos foren els objectius generals que ens proposá rem: - Que participara tota la comunitat educativa. - Que no fora una activitat escolar més. Per altra banda les activitats educatives dissenyades també havien de complir dues condicions: - Que siguen activitats incloses en la programació inicial del curs acadèmica, ja com activitats complementáries o del currículum principal, per que d’aquesta manera no representen un increment de les feines programades en les matèries que participen en la activitat. - Que en prioritzant els procediments i actituds front als conceptes, signifique una compensació agradable a l’alumnat implicat. Entenem que si volem un procés consolidat a llarg termini, cal buscar en l’educació vivencial el nostre referent principal, i això ho apliquem en tots els projectes que abordem.