Pinciroli, M., Domínguez Perles, R., Abellán, A., Guy, A., Durand, T., Oger, C., . . . Gil Izquierdo, A. (2017). Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza sativa</i> L.) Flours. Web
Citación estilo ChicagoPinciroli, María, R. Domínguez Perles, A. Abellán, A. Guy, T. Durand, C. Oger, J. M. Galano, F. Ferreres, and A. Gil Izquierdo. Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza Sativa</i> L.) Flours. 2017.
Cita MLAPinciroli, María, et al. Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza Sativa</i> L.) Flours. 2017.
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