Cita APA

Pinciroli, M., Domínguez Perles, R., Abellán, A., Guy, A., Durand, T., Oger, C., . . . Gil Izquierdo, A. (2017). Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza sativa</i> L.) Flours. Web

Citación estilo Chicago

Pinciroli, María, R. Domínguez Perles, A. Abellán, A. Guy, T. Durand, C. Oger, J. M. Galano, F. Ferreres, and A. Gil Izquierdo. Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza Sativa</i> L.) Flours. 2017.

Cita MLA

Pinciroli, María, et al. Comparative Study of the Phytoprostane and Phytofuran Content of <i>indica</i> and <i>japonica</i> Rice (<i>Oryza Sativa</i> L.) Flours. 2017.

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