Ús de les tic al centre educatiu - Pitarque Cambra, Mari Angel (2005)
Totes i tots coneixem la importáncia i necessitat de potenciar l'ús de la metodologia científica i de recerca entre l'alumnat en totes les árees. Despertar la inquietud, interrogar-se pel que ens envolta, explorar i investigar per tal de trobar respostes són peces fonamentals de l'aprenentatge tal com es concep avui dia.