Hispinae, coccinellidae et endomychidae : Argentinia et vecinitate e collectione bruchiana - Weise, J. (1906)
Amplipalpa  negligens: Elongata, parallela, modice convexa, coeruleo-, vel coeruleo-aeneo-nigra, prothorace fulvo, ápice macula transversa aenea, disco utrinque impressione antice obliterata, scutello elytrisque viridi-, vel coeruleo-viridi-aeneis, subtiliter striato-punctatis, alutaceis, subsericeo-micantibus. —Long. 5,6—6,2 mm. Buenos Aires