Ioannes A Iesu Maria O. C. D. Calaguritani, Theologia mystica. P Ioannes Strina, eiusdem Ordinis, criticis adnotationibus edidit. Commendatio ab Anastasio Card. Ballestrero. Editions Soumillion, Bruxellae 1993. Paginae XVI + 320 - Sacchi, Mario Enrique (1995)
Fil: Sacchi, Mario Enrique. Armada Argentina. Escuela de Guerra Naval; Argentina