Basanta, M. F., Rizzo, S. A., Szerman, N., Vaudagna, S. R., Descalzo, A. M., Gerschenson, L. N., . . . Rojas, A. M. (2018). Plum (Prunus salicina) peel and pulp microparticles as natural antioxidant additives in breast chicken patties. Web
Citación estilo ChicagoBasanta, Maria Florencia, Sergio Anibal Rizzo, Natalia Szerman, Sergio Ramon Vaudagna, Adriana Maria Descalzo, Lia Noemi Gerschenson, Carolina Daiana Perez, and Ana María Rojas. Plum (Prunus Salicina) Peel and Pulp Microparticles As Natural Antioxidant Additives in Breast Chicken Patties. 2018.
Cita MLABasanta, Maria Florencia, et al. Plum (Prunus Salicina) Peel and Pulp Microparticles As Natural Antioxidant Additives in Breast Chicken Patties. 2018.
Precaución: Estas citas no son 100% exactas.