Peter of John Olivi on the Bible. Principia quinque in sacram Scripturam. Postilla in Isaiam et in I Ad Corinthios. Apéndice : Quaestio de aboedientia et sermones duo de S. Francisco. New York: Franciscan Institute Publications, 1997 - Santangelo, Mariana (1999)
Fil:Santangelo, Mariana. Universidad de Buenos Aires; Argentina.