Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits
- Autores
- Fernández, María Emilia; Kembro, Jackelyn Melissa; Ballesteros, Maria Laura; Caliva, Jorge Martín; Marin, Raul Hector; Lábaque, María Carla
- Año de publicación
- 2022
- Idioma
- inglés
- Tipo de recurso
- conjunto de datos
- Estado
- Descripción
- A bi-factorial design combining the effects of the diet supplied (five levels) and time of sampling (five levels) was established for the variables studied: - Five experimental diets (two controls: the basal diet and the basal diet with vehicle solution; and three thymol doses: 2, 4 and 6.25g/kg of feed). - Five times of sampling (one initial sample point; three sample points along the supplementation period and one at the end of the post-supplementation period).
Fil: Fernández, María Emilia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina
Fil: Kembro, Jackelyn Melissa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina
Fil: Ballesteros, Maria Laura. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Diversidad y Ecología Animal. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas Físicas y Naturales. Instituto de Diversidad y Ecología Animal; Argentina
Fil: Caliva, Jorge Martín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina
Fil: Marin, Raul Hector. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina
Fil: Lábaque, María Carla. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina - Nivel de accesibilidad
- acceso restringido
- Condiciones de uso
- Datos sujetos al derecho de propiedad intelectual o industrial
- Repositorio
- Institución
- Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
- OAI Identificador
- oai:ri.conicet.gov.ar:11336/159749
Ver los metadatos del registro completo
id |
CONICETDig_ff32d9cbdc8759dd7ab6e2adc9a858a0 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:ri.conicet.gov.ar:11336/159749 |
network_acronym_str |
CONICETDig |
repository_id_str |
3498 |
network_name_str |
CONICET Digital (CONICET) |
spelling |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traitsFernández, María EmiliaKembro, Jackelyn MelissaBallesteros, Maria LauraCaliva, Jorge MartínMarin, Raul HectorLábaque, María Carlahttps://purl.org/becyt/ford/4.3https://purl.org/becyt/ford/4A bi-factorial design combining the effects of the diet supplied (five levels) and time of sampling (five levels) was established for the variables studied: - Five experimental diets (two controls: the basal diet and the basal diet with vehicle solution; and three thymol doses: 2, 4 and 6.25g/kg of feed). - Five times of sampling (one initial sample point; three sample points along the supplementation period and one at the end of the post-supplementation period).Fil: Fernández, María Emilia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; ArgentinaFil: Kembro, Jackelyn Melissa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; ArgentinaFil: Ballesteros, Maria Laura. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Diversidad y Ecología Animal. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas Físicas y Naturales. Instituto de Diversidad y Ecología Animal; ArgentinaFil: Caliva, Jorge Martín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; ArgentinaFil: Marin, Raul Hector. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; ArgentinaFil: Lábaque, María Carla. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina2022info:ar-repo/semantics/conjuntoDeDatosv1.0info:eu-repo/semantics/dataSetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheethttp://hdl.handle.net/11336/159749Fernández, María Emilia; Kembro, Jackelyn Melissa; Ballesteros, Maria Laura; Caliva, Jorge Martín; Marin, Raul Hector; Lábaque, María Carla; (2022): Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. (dataset). http://hdl.handle.net/11336/159749CONICET DigitalCONICETenginfo:eu-repo/grantAgreement/Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva. Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica. Fondo para la Investigación Científica y Tecnológica/PICT 2014?2764info:eu-repo/grantAgreement/Universidad Nacional de Córdoba. Secretaria de Ciencia y Tecnología/PICT 2014?2764info:eu-repo/semantics/restrictedAccessDatos sujetos al derecho de propiedad intelectual o industrialreponame:CONICET Digital (CONICET)instname:Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas2025-09-29T09:36:04Zoai:ri.conicet.gov.ar:11336/159749instacron:CONICETInstitucionalhttp://ri.conicet.gov.ar/Organismo científico-tecnológicoNo correspondehttp://ri.conicet.gov.ar/oai/requestdasensio@conicet.gov.ar; lcarlino@conicet.gov.arArgentinaNo correspondeNo correspondeNo correspondeopendoar:34982025-09-29 09:36:04.35CONICET Digital (CONICET) - Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicasfalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
title |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
spellingShingle |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits Fernández, María Emilia |
title_short |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
title_full |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
title_fullStr |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
title_full_unstemmed |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
title_sort |
Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits |
dc.creator.none.fl_str_mv |
Fernández, María Emilia Kembro, Jackelyn Melissa Ballesteros, Maria Laura Caliva, Jorge Martín Marin, Raul Hector Lábaque, María Carla |
author |
Fernández, María Emilia |
author_facet |
Fernández, María Emilia Kembro, Jackelyn Melissa Ballesteros, Maria Laura Caliva, Jorge Martín Marin, Raul Hector Lábaque, María Carla |
author_role |
author |
author2 |
Kembro, Jackelyn Melissa Ballesteros, Maria Laura Caliva, Jorge Martín Marin, Raul Hector Lábaque, María Carla |
author2_role |
author author author author author |
purl_subject.fl_str_mv |
https://purl.org/becyt/ford/4.3 https://purl.org/becyt/ford/4 |
dc.description.none.fl_txt_mv |
A bi-factorial design combining the effects of the diet supplied (five levels) and time of sampling (five levels) was established for the variables studied: - Five experimental diets (two controls: the basal diet and the basal diet with vehicle solution; and three thymol doses: 2, 4 and 6.25g/kg of feed). - Five times of sampling (one initial sample point; three sample points along the supplementation period and one at the end of the post-supplementation period). Fil: Fernández, María Emilia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina Fil: Kembro, Jackelyn Melissa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina Fil: Ballesteros, Maria Laura. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Diversidad y Ecología Animal. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas Físicas y Naturales. Instituto de Diversidad y Ecología Animal; Argentina Fil: Caliva, Jorge Martín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina Fil: Marin, Raul Hector. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina Fil: Lábaque, María Carla. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina |
description |
A bi-factorial design combining the effects of the diet supplied (five levels) and time of sampling (five levels) was established for the variables studied: - Five experimental diets (two controls: the basal diet and the basal diet with vehicle solution; and three thymol doses: 2, 4 and 6.25g/kg of feed). - Five times of sampling (one initial sample point; three sample points along the supplementation period and one at the end of the post-supplementation period). |
publishDate |
2022 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2022 |
dc.type.none.fl_str_mv |
info:ar-repo/semantics/conjuntoDeDatos v1.0 info:eu-repo/semantics/dataSet |
format |
dataSet |
dc.identifier.none.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/11336/159749 Fernández, María Emilia; Kembro, Jackelyn Melissa; Ballesteros, Maria Laura; Caliva, Jorge Martín; Marin, Raul Hector; Lábaque, María Carla; (2022): Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. (dataset). http://hdl.handle.net/11336/159749 CONICET Digital CONICET |
url |
http://hdl.handle.net/11336/159749 |
identifier_str_mv |
Fernández, María Emilia; Kembro, Jackelyn Melissa; Ballesteros, Maria Laura; Caliva, Jorge Martín; Marin, Raul Hector; Lábaque, María Carla; (2022): Data of thymol dietary supplementation in quail (Coturnix japonica ): linking bioavailability, effects on egg yolk total fatty acids and performance traits. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. (dataset). http://hdl.handle.net/11336/159749 CONICET Digital CONICET |
dc.language.none.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
info:eu-repo/grantAgreement/Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva. Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica. Fondo para la Investigación Científica y Tecnológica/PICT 2014?2764 info:eu-repo/grantAgreement/Universidad Nacional de Córdoba. Secretaria de Ciencia y Tecnología/PICT 2014?2764 |
dc.rights.none.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Datos sujetos al derecho de propiedad intelectual o industrial |
eu_rights_str_mv |
restrictedAccess |
rights_invalid_str_mv |
Datos sujetos al derecho de propiedad intelectual o industrial |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:CONICET Digital (CONICET) instname:Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas |
reponame_str |
CONICET Digital (CONICET) |
collection |
CONICET Digital (CONICET) |
instname_str |
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas |
repository.name.fl_str_mv |
CONICET Digital (CONICET) - Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas |
repository.mail.fl_str_mv |
dasensio@conicet.gov.ar; lcarlino@conicet.gov.ar |
_version_ |
1844613129020899328 |
score |
13.070432 |