Martínez Villaluenga, C., Torino, M. I., Martín, V., Arroyo, R., García Mora, P., Pedrola, I. E., . . . Frías, J. (2012). Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milk. Web
Citación estilo ChicagoMartínez Villaluenga, Cristina, Maria Ines Torino, Víctor Martín, Rebeca Arroyo, Patricia García Mora, Isabel Estrella Pedrola, Concepción Vidal Valverde, Juan Miguel Rodríguez, and Juan Frías. Multifunctional Properties of Soy Milk Fermented By Enterococcus Faecium Strains Isolated From Raw Soy Milk. 2012.
Cita MLAMartínez Villaluenga, Cristina, et al. Multifunctional Properties of Soy Milk Fermented By Enterococcus Faecium Strains Isolated From Raw Soy Milk. 2012.
Precaución: Estas citas no son 100% exactas.