Maimona teoria pochodnych a możliwość zastosowania czystych pojęć do przedmiotów empirycznych (przekład i opracowanie: Adam Grzeliński) - Pringe, Hernan Bruno (2017)
Fil: Pringe, Hernan Bruno. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad de Buenos Aires; Argentina. Universidad Diego Portales; Chile