Cita APA

Colombo, M. L., Cimino, C. V., Bruno, M. A., Hugo, A. A., Liggieri, C., Fernández, A., & Vairo Cavalli, S. E. (2021). Artichoke cv. Francés flower extract as a rennet substitute: Effect on textural, microstructural, microbiological, antioxidant properties, and sensory acceptance of miniature cheeses. Web

Citación estilo Chicago

Colombo, Maria Laura, Cecilia Verónica Cimino, Mariela Anahí Bruno, Ayelen Amelia Hugo, Constanza Liggieri, Agustina Fernández, and Sandra Elizabeth Vairo Cavalli. Artichoke Cv. Francés Flower Extract As a Rennet Substitute: Effect On Textural, Microstructural, Microbiological, Antioxidant Properties, and Sensory Acceptance of Miniature Cheeses. 2021.

Cita MLA

Colombo, Maria Laura, et al. Artichoke Cv. Francés Flower Extract As a Rennet Substitute: Effect On Textural, Microstructural, Microbiological, Antioxidant Properties, and Sensory Acceptance of Miniature Cheeses. 2021.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.