Rey, M. d. L. Á., Cap, M., Favre, L. C., Rodríguez Racca, A., Dus Santos, M. J., Vaudagna, S. R., & Mozgovoj, M. V. (2021). Evaluation of PMA-qPCR methodology to detect and quantify viable Shiga toxin-producing Escherichia coli in beef burgers. Web
Citación estilo ChicagoRey, María de Los Ángeles, Marina Cap, Leonardo Cristian Favre, Anabel Rodríguez Racca, María José Dus Santos, Sergio Ramon Vaudagna, and Marina Valeria Mozgovoj. Evaluation of PMA-qPCR Methodology to Detect and Quantify Viable Shiga Toxin-producing Escherichia Coli in Beef Burgers. 2021.
Cita MLARey, María de Los Ángeles, et al. Evaluation of PMA-qPCR Methodology to Detect and Quantify Viable Shiga Toxin-producing Escherichia Coli in Beef Burgers. 2021.
Precaución: Estas citas no son 100% exactas.