Actas do Congreso Internacional de Estudios sobre Rosalia de Castro e o Seu Tempo. Santiago de Compostela, Consello da Cultura galega, Universidade de Santiago de Compostela, 1986. Vol. I, 551 p.; vol. II, 491 p.; vol. III, 491 p. 23,5 x 17 cm. - Zuleta, Emilia de (1987)
Fil: Zuleta, Emilia de. Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Filosofía y Letras